Monday, March 12, 2007

Ny Chef

I kväll var vi på "reborn party" för tidningen Chef som bytt både utseende och förändrat sitt innehåll. Jag har alltid gillat det Chef gör och kommer även i fortsättningen att göra det. Den nya tidningen känns fräsch och nytänkande och är absolut ett vattenhål för all typer av ledare/chefer. Redaktionen har genom en fin balansgång mellan förändring och bevarande av tidigare styrkor lyckats bevara sin själ som tidning och samtidigt presentera något helt igenom nytt.

"Den nya inriktningen handlar om att visa upp det fina med att vara chef, i en tid som de senaste åren mest präglats av att lyfta fram problematiken med chefskapet. "

Hur jobbigt det är, hur svårt det är och hur utbränd man blir av att vara chef har varit den allmänna debatten, också i skolsammanhang? Men nu gäller de positiva signalerna, och det är något chefer behöver för att utveckla sig och hitta trygghet i sin egen ledarsjäl. Inte minst skolans ledare/chefer. Skolans chefer behöver likt alla chefer ny input och uppmuntran. Och tidningen Chef kompletterar de fackliga initiativen som redan finns idag på ett alldeles utmärkt sätt. Nya Chef känns som sagt fräscht rakt igenom.

Så lycka till med ert nya liv tidningen Chef !


Fler bloggar om:

No comments: