Saturday, March 17, 2007

Exklusivt seminarium om Gossen Ruda

Datorn har för många pedagoger ända sedan 80-talet varit lite av skolkulturens "gossen Ruda". Tidskriften Grönköpings veckoblad beskriver vad gossen Ruda är:

"ett oroselement, en respektlös individ, företrädesvis en ung mansperson, som inte riktigt håller sig inom ramarna, som alltid ställer till med bråk och som inte spelar enligt reglerna".
Wikipedia

Den 29/3 inbjuder vi Rektorsakademiens medlemmar till ett exklusivt frukostseminarium med Stephanie Hamilton, Sr. Director of Apple Education Marketing. Stephanie har varit lärare och skolledare i över 30 år i USA och har väldigt stora insikter i lärandets makanismer. Hon jobbar i frontlinjen med utveckling av Apples strategier för skola och utbildning och här har hon väldigt mycket spännande att förmedla. Hennes kunskaper är utan tvekan allmängiltiga för skolor och kommuner oavsett de arbetar med Mac eller PC-miljö. Det finns även möjlighet att prata direkt med henne efter seminariet.

Om du inte är medlem kan du anmäla medlemskap i samband med anmälan till frukostseminariet. Frukostseminariet startar kl 08.00 på Hotel Anglais vid humlegården/Stureplan i Stockholm och det bjuds på en härlig frukost.


Film med Stephanie hamilton från Rektorsakademiens nätverksträff 2006
(kräver Quicktime)

Anmälan till seminariet och medlemskap: asa@rektorsakademien.se

Mer info: www.rektorsakademien.se


Fler bloggar om:

2 comments:

Anonymous said...

Tack för kommentarerna ! Vad kul att du är härifrån . Jag bor i Linghem så det är ju också lite utanför staden . Går på Anders Ljungstedts Gymnasium om , antar att du troligtvis känner till den skolan , kallas "Ljunkan" , med alla praktiska program men även samhällsvetenskaplig som jag läser .

Fredrik Svensson said...

Jodå...Ljunkan känner jag till ganska väl... :-)