Friday, May 22, 2009

Bredband på ICA för Skola?

Nu har tillgängligheten till internet krupit ända in i ICAs butiker. Igår när jag gick in på ICA hade handlarn ställt upp ett ställ med kartonger innehållande mobila bredband för 299 kr från Comvic. I kartongen fanns ett mobilt modem (surfsticka), installationsinstruktioner och en värdekod för endagssurf (29 kr).

Poängen är att man kan fylla på sitt konto med endags (29kr), vecko (89kr) eller månadssurf (249kr). Mycket praktiskt och smidigt måste jag säga, som komplement vid behov.

Framförallt kan det vara bra för skolor som vill kunna ha bredbandsaccess när elever och lärare lämnar skolans område. Och då utan att ha behövt teckna avtal. I princip kan man köpa detta i hela klassuppsättningar i det fall hela klassen skall iväg någonstans men ändå ha access och kunna jobba.

Vi kommer eventuellt prova det i vårt projekt Oneeighty. Smart och billigt !


4 comments:

Lars Josefsson said...

Snacka om att ICA har allt. Verkar väldigt smidigt att man kan fylla på sitt konto. Undrar om det endast är Comviq som har denna tjänst?

Fredrik Svensson said...

Antagligen inte enbart de men de verkar vara de enda som erbjuder bredband som pocketböcker i matvarubutiker....Genialt ! Snart på bensinmackar skulle jag gissa....där säljer de ju allt numera...

:-)

Lars Josefsson said...

Ja, verkligen ett smart drag. ...ska vi gissa på att Statoil är först ut... ;-)

Anonymous said...

Ja,sen kommer pressbyrån därefter...