Sunday, November 08, 2009

Boken TÄNK OM släpps 3 Dec

Den 3e december är det dax fira min nya bok på ett boksläpparparty som genomförs i Stockholm. Plats och exakt tid kommer att tillkännages här på bloggen så fort det fastställts. Alla som kommer och firar bjuds på något gott, spännande mingel och möjligheten att lägga vantarna på ett rykande färskt exemplar av boken till dumpat "partypris".

Just nu korras samtliga kapitel av Andersson & Grönwall och formgivningen av Holger Thorsin, One-Size-Fits-All.
Boken ges ut av Rektorsakademiens förlagsverksamhet.

Det hela känns fantastiskt spännande. Det har varit en lång och mödosam resa att få till den här boken. Förhoppningsvis finns det delar i denna 15 kapitel omfattande bok som får ett eller annat ögonbryn att höjas av förvåning, glädje eller varför inte lite ilska? Det vore skoj.

Omslaget ser ni här till höger och idén bakom formen är lite speciell, men det ber jag att få återkomma jag till lite längre fram.

Ni som läser bloggen är särskilt inbjudna och vill ni dela glädjen på boksläpparpartyt så maila mig på:

fredrik@rektorsakademien.se

Ni som inte kan komma men som ändå vill köpa ett ex till förmånliga bloggpriset 150 kr kan beställa den av mig på samma adress (fredrik@rektorsakademien.se), ange i "bloggläsarpris" och faktureringsadress i mailet. Det tillkommer bokmoms (6%) och fraktkostnad. Bloggpriset gäller fram till 3 december.

Bokens ordinarie pris är 219 kr.

:-)

1 comment:

Anonymous said...

Oj, den boken skulle jag vilja läsa. Releaseparty - låter spännande! Mingel, bubbel, skratt och klackarna i taket kan jag tänka mig =)