Monday, October 06, 2008

Nätverksträff idag igen :-D

I kväll kl 17.00-19.30 har vi nätverksträff på China-teatern i Stockholm, med rekordartat antal anmälda. Närmare 400 ledare från skola och näringsliv vill komma till oss idag. Temat denna gång är "Ledarskapets betydelse för framgång". Som röd tråd går alltså ledarskapet genom programmet. Fint och annorlunda besök har vi fått fatt i också. Vad sägs om:

Erik Hörstadius, producent på TV8 och medverkande i OS-soffan på Svt. Erik kommer prata om ledarskap sett utifrån hans alldeles egna perspektiv. Med erfarenheter främst hämtade från medieindustrin som journalist och programledare delger han oss kåserier kopplade till OS och livet på en TV-kanal.


Oscar Bjers, VD på Apple Norden. Oscar berättar om hur han med ledarskapets hjälp ändrade kurs på den nordiska delen inom världsföretaget Apple. Oscar har sin bakgrund inom Fuijitsu och internetbranschen på bland annat Icon Medialab.

Jan Gunnarsson, ledarskapsguru och författare. Jan beksriver ledarskapet utifrån det goda värdskapet och hans böcker har sålt i upplagor om över 50 000 exemplar. Jan tillhör de absolut främsta aktörerna inom inspiration och motivation kopplat till resultat. Han är en mycket uppskattad talare som fångar sin publik med starkt personligt engagemang.

Jag kommer också avlägga en kortare summerande rapport med anledning av min Kinaresa, det är inte alls huvudnummret denna gång men det kanske kan vara intressant att höra lite om det i alla fall.

Innan pausen där det bjuds på lite att äta och dricka delas priset "Heja Rektorn" ut.

Eftermiddagen och kvällen leds av mig själv och Angelica Hedin, rektor på Fredrikhovs Slotts skola. Angelica kommer bland annat intervjua Oscar bjers på scenen och dela ut priset "Heja Rektorn".

Ni som vill komma får anmäla er snarast på hemsidan www.rektorsakademien.se

:-D

No comments: