Wednesday, November 21, 2007

Bryt mönstret eller gå under !

Nu har de första exemplaren av min nya bok i behändigt "bäraruntformat" kommit till oss och på fredag landar äntligen en hel fruktansvärt stor och otymplig pall fullastad med rykande exemplar här på kontoret. Det känns jätteroligt att efter så många timmars skrivande plötsligt se slutresultatet färdigt och tryckt.

Författare: Moi
Antal sidor: 130
Formgivning: Holger Thorsin
Korrektur: Madeleine Sahlin
Omslagsillustration: Fredrik Kjellström

Boken kostar 170 kr inklusive moms (frakt tillkommer men den väger inte särskilt mycket). Priset sjunker sedan ifall man beställer flera exemplar. Beställer man fler än 40 blir priset 120 kr inklusive moms exklusive rakt. I samband med föredrag kan man också få ett specialpris, säg bara till innan.

Ni som är intresserade av ett ex kan beställa direkt här.

Boken, som är att betrakta som en ispirationsbok, är upplagd som en blädderbok med texter på vänster sida och budskapsillustrationer gjorda av Holger Thorsin på höger sida på varje uppslag. Det kan dels vara en kort historia berättad av någon annan (tex "MOTIVISION" på bilden intill här) eller något annat som jag tycker lyfter frågan om att "bryta mönstret" på ett exemplifierande sätt. En hel del av innehållet på mina föredrag förekommer också, till exempel en grundlig genomgång av skillnaden mellan de som är födda före och efter 1980.

I bokens andra hälft finns en del sidor som är förseglade med ett rött klistermärke, och den förseglingen bryts av läsaren "på egen risk". Innehållet på dessa dessutom helt röda och varningssignalerande sidor kan väcka anstöt hos en del läsare, och därför så har vi helt enkelt klistrat igen de sidorna för att slippa diskussion i efterhand. Man kan förstå resonemanget kring dessa sidors innehåll utan att bryta förseglingen också...

:-)

3 comments:

Sara said...

Yej! :D

Anonymous said...

COOL!

Unknown said...

Läst och skrivit om - kul bok!