Thursday, January 12, 2012

Skolsnack-GarageTV porträtterar läraren Sebbe Näslund

Igår intervjuade Skolsnack-teamet Sebbe Näslund, Viktoriaskolan i Örebro, på BETT i London. Sebbe är en av tusentals svenskar som besöker BETT varje år för att hålla sig ajour med vad som händer inom modern skolutveckling. Förutom själva mässan, som visar det mesta inom teknik kopplat till lärande, så finns också hundratals seminarier, workshops och inspirationsföreläsningar runt om i hela London att ta del av. Mycket av BETTs värde ligger i själva nätverkandet, dvs att hitta nya kontakter att byta idéer med.

Sebbe hittade vi på ett föredrag som jag höll igår i samarbete med Digital Inn. Vi frågade om han ville hänga med till Skolsnacks/Videobrigades kvart i Kensington, och modig som svenska lärare i allmänhet är så tackade han ja på uppstuds.

Inslaget är ett i en serie småproduktioner vi gör på BETT i år för att porträttera olika personers tankar kring varför man åker till BETT och vad man gör där. Sebastian, som till vardags är mentor och So-lärare, var på BETT för första gången och här har ni hans tankar om BETT, modernt lärande, kreativitet m.m.Stay tuned...

No comments: