Wednesday, January 04, 2012

BETT, SETT och "Skolsnack -GarageTV"

Mellan den 11-14 januari går den årliga BETT-mässan av stapeln, Europas största mässa för skola och IT. Drygt 3000 svenskar beger sig då till London för att finna inspiration och knyta kontakter. Lärare, rektorer och politiker knyter då värdefulla kontakter.Förutom mässan som äger rum i konferenscentret Olympia så genomförs hundratals andra arrangemang runt om hela London.


I april (25-26) slår sedan den första Skandinaviska mässan/konferensen SETT upp portarna i Kistamässan för första gången. Bakom SETT står Kistamässan, Stockholm Stads Utbildningsförvaltning och Rektorsakademien Utveckling. Innehållet i konferensen, som kommer att kosta 995 kr/person för två dagar, håller på att ta form och det ser riktigt spännande ut. Om några dagar presenterar vi innehållet mer i detalj och det kommer då gå att anmäla sig också på hemsidan.

Men innan dess har vi alltså BETT att se fram emot.

Digital Inn arrangerar ett eget program i London även i år. Jag har pratat med Jonas Hammargren och frågat lite vad han ser som den stora nyttan för lärare och skolledare med arrangemang som BETT och SETT står för.Men det är fler än Digital Inn som åker, bland andra TÄNK OM, Videobrigade, Learnit24, Microsoft och LinEducation.

Under BETT i år så kommer även "SkolSnack-GarageTV" att finnas på plats och göra reportage och nischade mini-talshows. Så håll lite kolla på det om ni vill följa vad som händer i London i år.


No comments: