Thursday, January 04, 2007

Prenumerera på JeppesenBlog och supernyårserbjudande :-)

Ni som vill göra det enkelt för er och som vill prenumerera på min blogg nu 2007 kan enkelt få den i mailboxen. Fyll bara i din mailadress i rutan till höger här och verifiera sedan genom att klicka på en länk i mailet du får första gången så är du igång. Ni som redan nu prenumererar behöver inte göra något alls, det är bara att sitta lugnt tillbaka i förarsätet.

Det är en hel del som slutit upp för att följa mina inlägg och det är jätteroligt tycker jag. En ny tanke är att erbjuda prenumeranterna lite speciella grejer under året, kanske friplatser på spännande seminarier vi arrangerar på Rektorsakademien etc. Nu låter det kanske inte så kul så här rätt upp och ned men ibland inträffar särskilda saker som kan vara intressant att vara med på. Jag vet inte vad det blir än, men det märker vi. De som tecknar upp sig som prenumerant nu under januari får till att börja med "supersnyårspecialpris" på min bok, teckna upp dig så kommer det ett schyst erbjudande i mailboxen. Ni som redan är prenumeranter får samma erbjudande :-)
Hur som helst så kostar det ju inget att prenumerera.

Tjänsten som används heter FeedBlitz föresten.

Fler bloggar om:

2 comments:

Bengt said...

Det vore nog bättre om läsarna kunde prenumerera med till exempel google reader som har gjort det riktigt enkelt att prenumerera på bloggar och nyheter.

Kolla in filmen jag har lagt in om hur enkelt det är. Google reader blir din inlåda för webben så att man slipper sitta och surfa runt...

Fredrik Jeppesen said...

Bra tips! Jo det finns ett gäng olika alternativ men denna funkar ok tycker jag. Den är enkel för alla att hantera. FeedBlitz har en såda tjänst också som Google, men på något sätt är prenumeration genom mail väldigt enkelt och praktiskt.

Jag fäljer MKFC mycket noga, det är viktigt det som ni gör.

:-)