Monday, December 17, 2007

Bokreleasen gick bra...

I fredags hade vi releasen av den nya boken. Ca 50 intressanta och spännande personer dök upp och knöt många nya spännande kontakter. Den skolfrågeintresserade Johanna Graf från Solna fann bland annat Torbjörn Skarin som båda arbetat på olika departement och därför hade mycket att prata om.


Bloggarna Magistern, Sara och Max dök självklart upp och här ser ni dem på en finfin gruppbild. Alla tre chattrade oavbrutet i sin soffa och det är alltid roligt att höra dem diskutera skolan, och det är något de verkligen kan. Skola alltså. De är alla tre engagerade lärare.


Jag fick själv också möjligheten att säga ett par ord till gästerna och jag valde ta upp exemplet Schoppenhauers teori om en idés olika faser från 1. Förlöjligande av omgivningen 2. Kompakt Motstånd 3. Den blir en självklarhet.


Mediepedagogen Åsa Sundelin som jobbar med vårt projekt "OneEghty" förgyllde tillställningen och agerade fotograf innan hon hastade vidare till Sveriges Television för att medverka i en skoldebatt.

Pim Pim visade också upp sin fantastiska idé med handskrivna visitkort, jag tror att han hade med sig över 50 stycken till just detta lilla event. Pim Pim har verkligen fattat hur man på ett enkelt sätt (även om de tar tid att skriva dem) kan ladda visitkort med positiva vibbar.

3 comments:

Magistern said...

Jag är inget skåp direkt :-)

Och tusen tack igen!

IT-mamman said...

Aha, så där har vi självaste Magistern! Kul att få se honom! För det är väl han i mitten?

LÄROMEDELSRECENSION said...

DET VAR HUR TREVLIGT SOM HELST. HUR BRA SOM HELST:.. FLERA BOKRELEASER BESTÄLLES HÄRMED. KRAM: A-M