Monday, November 03, 2008

Vår nätverksträff i London !

Ska du till BETT Show i år? Då måste du anmäla dig till Rektorsakademiens nätverksträff i London. För nu börjar detaljerna så smått att hamna på plats och det blir i sanning en spännande mötesplats för alla som intresserar sig för lärande, utveckling och IT och lärande, IKT, medierikt lärande, e-larning, "one to one" eller vad ni väljer att kalla det hela.
Eventet, som vi som vanligt, arrangerar i samarbete med Apple kommer att ha en "internationell utblick" runt lärande och vi bjuder in alla som är på plats i London denna gång.

Därför byter vi nu till en större och mer spännande lokal, nämligen Europas största Apple Store på anrika 235 Regent Street. Vi kommer att dra igång kl 21.00 så det bästa är att äta middag innan, vi bjuder på något att "tugga på" och något att svalka strupen med under det att ni far omkring och skapar nya kontaktytor i folkvimlet.

Redan nu har över 300 skolchefer, skolledare, lärare, politiker och andra kompetenser anmält sig. Vi räknar med mellan 350-500 anmält sig innan sista anmälningdag. Missa för allt i världen inte detta. Sveriges samlade mest intresserade och kompetenta skolmänniskor komer finnas nåbara för dig, passa på att hälsa på dem och etablera inspirerande kontakter.

Programmet kommer att omfatta kortare föredrag om max 15 minuter under mingelupplägg, dvs inga långrandiga historier här inte. Vi kommer att få höra om tankar runt lärande och utbildningssatsningar från både EU, Sverige och Kina. Bland annat så kommer Leo Qi besöka oss ända från Beijing (Peking) och vittna om utvecklingen kring Kina och hur man som ung tänker kring kompetens i det framtida globala samhället.

Jag träffade Leo i Beijing och blev ganska tagen av hans personlighet och hans tankar runt vad som händer i Kina idag och kring hans erfarenhet runt skola och utbildning.

Förutom talare så bjuder vi på lite att tugga på och lite att svalka strupen med under det att ni minglar runt och lär av andra.

Mer detaljer kring talare och program kommer inom kort.

Men vill ni vara säkra på att få en plats på nätverksträffen och samtidigt besöka Europas största Apple Store så gå in på www.rektorsakademien.se och anmäl dig redan nu.

:-D

No comments: